Fuengirola joulukuussa

Scroll down to content

Kannattaako Fuengirolaan lähteä joulukuussa? No kyllä! Ajoittaisesta kovasta tuulesta huolimatta lähes kahteenkymmeneen noussut lämpötila ja aurinko pitivät huolta, että neljän yön pikaloma todellakin tuntui perinteiseltä etelän lomalta.

fuengirola_joulukuussa-7fuengirola_joulukuussa-4fuengirola_joulukuussa-5fuengirola_joulukuussa-3fuengirola_joulukuussa-2fuengirola_joulukuussa-6fuengirola_joulukuussa-8fuengirola_joulukuussa-11fuengirola_joulukuussa-10fuengirola_joulukuussa-15fuengirola_joulukuussa-18fuengirola_joulukuussa-20fuengirola_joulukuussa-19fuengirola_joulukuussa-22fuengirola_joulukuussa-21

Fuengirolaan matkustetaan lentämällä Málagaan, jonne edullisimmillaan saa lentoja SASin tai Norwegianin kautta noin satasella. Oikeinkin kelpojen hotellien hinnat pyörivät näin sesongin ulkopuolella noin 50 €/yö ja halvemmallakin.

Suosittelen:

  • Lentokentältä Fuengirolaan helppo ja edullinen matkustusväline on juna
  • Alkeellinenkin espanjan kielen taito auttaa.
  • Mijas Pueblo: Mijasin valkoinen kylä. Melkoinen turistikohde, mutta joulukuisena sunnuntaiaamuna rauhallinen ja kaunis. Upeat näköalat!
  • Churrot
  • Vaikka lämpötila olisi +15, rannalla olisi ihan hyvin voinut olla ottamassa aurinkoa bikineissä, jos olisi maksanut rantatuolista tuulensuojassa. Eli vaikka lämpötila mietityttäisi, niin pakkaa bikinit, jos tykkäät ottaa aurinkoa.
  • Alueella on paljon talleja, myös suomenkielisiä, joten ratsastajan kannattaa pakata kypärä ja kengät.

henriikkahyy_allekirjoitus_transparent

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s