Hei hei mitä kuuluu

Enpä tiedä, mitä pitäisi vastata tuohon kysymykseen! Tämä syksy on monella tapaa ollut poikkeuksellisen raskas ilman mitään järjellistä syytä. Arki pyörii survivors-moodissa, jossa päivän voittaja on se, joka saapuu ennen klo 20 kotiin ja jaksaa laittaa astianpesukoneen päälle.

Huomasin, että pyörähti kolme kuukautta, että olen kirjoittanut tänne mitään. Luonnoksissa on kaikenlaista, mutta täytyy sanoa, etten ole niitä tänä syksynä työstänyt ajatusta pidemmälle mitään tähän liittyvää. Kun istuu kaiket päivät koneella, niin harvemmin on sellainen olo, että jatketaanpa tätä vielä kotona 😀

Postauksen ensimmäinen kuva on muuten otettu Seurasaaressa, jossa kävimme läkähdyttävänä heinäkuun päivänä. Samana päivänä, kun mua kosittiin! Siellä on otettu myös tämä seuraavakin kuva, jossa saksin elämäni tyyppiä, jota taisi tuossa vaiheessa hieman jännittää!

meri-2

Postauskammo saksittu katki myös – eiköhän jatketa iloisemmissa merkeissä 🙂

henriikkahyy_allekirjoitus_transparent

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s